Bilder från helgen .

Jag och Zoe blev tända på en lycksstolpe 
Jag .
Fredagens outfit .
I väntan på att vi fick komma in .
Toan.
Vi tog 1000 min det hära var dom ända som var OK . TYVÄR blev det inga på Julia för de jag tog på henne fick jag inte lägga ut :(

Min helg .

Fredag : Jag fixade mig . åkte till skolan och redovisade svenskan . Kunde inte redovisa matten ingen matte lärare var där så måste gör det efter lovet .men svenska gick bra iallafall .
Jag fick någon ful skrutt mobil som suger balle . kan inte skriva åäö om ni undrar varför ni får så konstigt sms och sånt men får ny snart :D .
Jag gick hem hämtade pengar . Sen gick jag över till Zoe .
Vi fixade oss lite för vi hade lite bråttom för att vi skulle hinna med filmen vi skulle se . Sen åkte vi inte till stan letade vart vi skulle kanske en timma men vi tog reda på vart vi skulle iallafall .
vi gick till sturegallerian och köpte min skor de fanns inte i min storlek så köpte e större . och då köpte jag en sula till så var de bra . Vi gick till biograffen rigoletto och köpte biljetter till SAW i 3D . Vi var skit rädda att vi inte skulle få köpa eftersom att det var 15 års gräns men det fick vi som tur var :) I kön träffade jag linn och hennes kompisar hur kul som helst hur länge sen som helst jag såg henne vi pratade lite sen kom vi fram och köpte biljetterna .
Efter vi hade köpt biljetterna gick vi och åt på donken . Jag hade skoskav då så vi var tvungna att gå till apoteket och gud vad kul det var där säger jag bara HAHA . sen gick vi och kollade i lite affärer när vi skulle gå över gatan pussade en kille mot oss och gick i mot hos haha . Vi satte oss på en buss hållsplats och så satte jag på mig plåster och då kommer någon kille som bara hej tjejer vi bara hej haha . vi gick till biograffen och tog några bilder medans vi väntade på att få gå in . Vi kollade få filmen trodde den skulle vara mycket läskigare men den var bara sjukt äcklig . Det satt någon gubbe brevid Zoe som bara satt och garvade skit läkig . vid 9 var filmen slut då åkte vi hem och så var vi hemma vid halv 11 typ då satte vi oss och snacka med folk och hade roligt vid 3-4 somnade vi .
Lördag: Vi vaknade vid 2-3 ungefär . Vi låg i sängen ett bra tag och snackade satt vid datorn och massor annat . Sen skulle Zoe också till media market för att köpa en mobil för att ha så länge hon köpte en rosa nokia typ . Sen vid halv 7 sa Zoe att vi skulle åka in till stan och kolla på bio . Vi åkte hem fiade oss jätte snabbt  och träffade Julia . Vi åkte in till stan och gick till biograffen . vi köpte biljetter till Salt som jag redan sett sen gick vi och åt . Biosalongen vi var i var hur liten som helst . berättade vad som hände i slutet av filmen för Zoe haha så jävla FAIL.vid 10- 11 var filmen slut då tog vi tunnelbanan mot alvik för vi inte orkade vänta typ 10 min på den andra vi gick av i alvik och så sjöng vi och dansade haha skämde ut oss . vi åkte till råcksta och spionerade på folk , haha vem har sagt att vi är mogna ? vi gick hem till julia och gick ut med hennes hund och hämtade hennes sov kläder och annat . Sen gick vi till råcksta krog och hämtade Zoes hemma nycklar hon sprang upp med Julias sov kläder så gick vi ner och lämnade nycklarna . då gick vi på baksidan av zoes lägenhet och spionerade på folk inne i fönstrerna fast alla typ sov haha . gick vi till statiol och köpte godis och läsk . Dansade och sjöng på vägen dit och tilbaka . vi satte oss på en bänk och åt lite godis sen gick vi hem sakta . Vid 2 halv 3 var vi hemma då somnade typ julia på direkten fast först satt vi vid datorn och snackade med en skit snygg kille typ haha vilket minne . När julia hade somnat så satt jag och Zoe vid datorn och snackade med lite folk sen sov vi också vid 3-4 .
Tror inte så många av er orkar läsa allt med säger bara att det var en helt underbar helg älskar er tjejer !

HEMMA NU

Kom hem för ett tag sen .
Berättar om min helg imorgon ska duscha nu vi hörs snart kyss !