8 dagar kvar hihi!

Fyfan vad allt har gått snabbt, men dem här sista dagarna går istället hur segt som helst. Måste egentligen plugga till mitt fysikprov som jag har imorgon men jag fattar verkligen inte ett skit & de är så tråkigt...:( åååh...!
Menmen måste väl ta tag i sikten så jag klarar av prov som jag dock inte tror jag kommer göra, får ändå hoppas på det bästa.
So provet som jag hade idag gick iallafall superduper bra. Fan bara 5 skoldagar kvar till vi åker nu, inte mycket alltså... Puss!

Plugg..

Sitter i min säng, nyss ätit middag & nu ska jag plugga so. Kan nästan allting eftersom jg egentligen skulle gjort provet för 1 vecka sedan och pluggade så jag kunde allt tills dess, men min lärare glömde bort att jag skulle göra det så får göra det imorgon istället..
Ska bara läsa igenom de en gång och se om verkligen allt sitter inte alls så jobbigt.
Vi hörs om ett litet tag. Puss!

Hemma nu.

Hej på er!
Kom hem för kanske en timma sedan, slutade 3 idag skönt med tanke på att jag slutar 4 princip varje dag.
Har iallafall ätit min "lunch" och ska snart äta middag, också kommit fram till att när vi kommer hem från dominikanska republiken ska jag försöka att inte äta något godis eller chips eller så, ska försöka bli hundra gånger nyttigare eftersom jag vill gå ner 5-8 kilo... Fan vad man går upp när man skaffar en pojkvän alltså.
Ja men iallafall vad har hänt i skolan idag då? Ingenting bara jobbigt som vanligt.. Fick reda på att jag har so prov imorgon no prov på fredag och en muntlig redovisning som ska bli klar innan nästa torsdag. Lite små panik är vad jag har.. Så mycket nu innan jag ska åka.
Menmen får väl bara försöka så gott jag kan. Nu ska jag skriva klart min packlista och göra lite annat, vi hörs sen. Puss!