Update

Nu ska ni få ett riktigt inlägg för engångsskull!
Tänkte berätta lite om vad jag gjort dem dagarna jag inte berättat det osv. Har haft 0 tid nu i helgen för att blogga därav uppdateringen. 
I fredags så drog jag och Zoe in till stan där vi möte upp Philip & åkte med honom hem, vi var hos honom ett litet tag tills vi fick för oss för att försöka komma in på någon bar. Så vi tog pendeln tillbaka in till tc där vi gick till stureplan träffade grossi utanför amba stod och snackade med honom ett litet tag sen fortsatte vi ner till stureplan, när vi var vid svampen kom några killar fram till oss och bad oss följa med till soap bar, vi bara visst vi prövar, grymma som vi är så kommer vi faktiskt in också!
Vi var där i ett tag sen drog vi till kungsan där vi mötte upp Nicklas och hans kompis, jag försökte fixa en taxi och det gick mindre bra för mig men tillslut så lyckades jag iallafall, då tog vi taxi hem till Nicklas kompis i solna och satt där i ett tag tills klockan blev 6 då vi bestämde oss för att sova 3 stycken i en soffa, inte det skönaste om man säger så.. Sov så dåligt, somnade runt 7 och gick upp runt 11, vid 1 ungefär drog jag, Zoe och Nicklas där ifrån Nicklas åkte hem till sig och vi hem till Zoe, låg i sängen till 7 och vi var helt döda, men då tog vi oss hem till mig för att äta & fixa oss sen drog vi ut igen, nicolas bad oss komma till tatueringsmässan så vi drog dit stod där utanför tills han kom, vi drog till café 60 och fikade sen drog vi hem till honom och jag höll på att somna, och då drog vi hem till zoe och sov. 

I måndags, tisdags & idag har jag bara gått i skolan så inget speciellt har hänt, tränat sen gjorde jag en spontan grej idag som ni såg i förra inlägget. 
puss på er!Q/ASvar: På bibloteksgatan vid stureplan i affären long champ :) tack så mycket! 

Svar: Den är faktiskt från h&m :) åh tack så mycket! 


Svar: Det var så länge sen, men man fick ett papper som det var lite frågor på tex om du röker, dricker, om är oskuld , första gången du hade sex osv. Sen frågar hon varför man vill ha p-piller osv. jag kan ju inte sitta och svara på vad du ska svara på de frågor du får. Jag var 13 och dem sa inget man behöver inte vara 15 för få p-piller. Jag tvättar mig med tvålen varje kväll :)


Svar: Hejdär hade du det bra i turkiet? ;)


Svar: Skulle aldrig få tanken att träffa honom igen haha. Så nej det är inte mitt ex :)

Svar: Vem vet ;)

Svar: Fyller i dem med en mörkbrun penna från h&m, tack så mycket :)

Svar: Jag är 165 ungefär. Åh tack så jätte mycket!