Dagarna som gått

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men försöker ta vara på mina sista sommarlovsdagar på bästa sätt!
Senast jag uppdaterade sa jag att jag skulle ligga inne hela dagen, lite senare fick jag ångest och var kände mig tvungen att dra ut!
Jag och Magda möttes då upp, drog hem till Micki och hämtade henne och Jakob, vi drog till mark på Kungsholmen och satt på hans takterrass några stycken, ganska trevligt.
Dem flesta drog hem runt 12 tiden men jag och Madde stannade kvar till runt 2 då vi drog hem.
Dagen efter det köpte jag mina primeboots sen åkte jag ut till landet med min familj och var där hela dagen. När kom hem grillade vi osv, annars hände absolut ingenting.
I förrgår åkte jag Magda och josse in till stan för att hämta mina jeans på diesel, efter det gick vi runt i lite affärer och kollade, josse drog hem lite tidigare än mig och Magda eftersom hon skulle till sina kusiner.
När jag kom hem från stan började det verkligen spöregna ute, hade planerat att träffa någon men ställde in det pga regnet.
Låg i min säng och kollade på hachiko istället, väldens bästa film om ni gillar filmer man gråter till!
Igår gjorde jag inte mycket alls på dagen, men lite senare träffade jag Magda och josse i Alvik, vi åkte till krillan och mötte Madde och gick sedan bort och satte oss vid vattnet där vi mötte upp Max och Mark. Lite senare kom ca 10 stycken till, vi satt vid vattnet vissa badade, allmänt mys bara.
Dock förstörde min mage typ hela kvällen för mig, fick efter någon timma ont i min mage så jag nästan började gråta, vet inte vad som hände. Så jag kunde inte sitta upp för det gjorde så ont så jag låg ner hela tiden haha, sen när vi skulle börja gå mot tunnelbanan höll jag på att spy och svimma, var sjukt läskigt. Har fortfarande lite ont, men absolut inte lika ont som igår.
Idag ska jag träffa Magda, Madde och josse vad jag vet nu iallafall, efter som det är sista kvällen Magda kan göra något på sitt sommarlov, hon börjar skolan på torsdag...
Nu blev det väldigt mycket i ett inlägg, ber om ursäkt för de! Puss

1 Anonym:

skriven

Vilket gymnasium ska du börja i? Och vilket gymnasium ska Magda börja i? Säg gärna linje på båda! Super bra blogg! Ha gärna en bloppis också :)

2 Anonym:

skriven

Skulle du kunna berätta lite om bianca nilsson? Har hört av massor att hon är värsta bitchen och jag vet att ni två bråkade för typ längesen, vad hände mellan er? Vad gjorde hon? Hur tycker du hon är som person och vad tycker du om henne? SÅååååå fin blogg btw och du är så himla snygg!

3 Anonym:

skriven

Vilken skola kom du in på?

Kommentera här: