Ett par dagar

Jag vet att min uppdatering var usel igår, ber om ursäkt för det men hade tyvärr inte tid..
Mötte upp Magda vid stadion igår, vi gick tillbaka till östra real för hon hade glömt en grej, vi gick sedan påll bibloteksgatan för jag skulle köpa ett läppglans på sephora. Efter det tog vi tunnelbanan till fridhemsplan och mötte upp Josefin vi fikade där. Jag drog hem vid fem tiden, åt mat och fixade mig lite. Jag drog sedan hem till någon hihi. Åkte därifrån runt 12 tiden och kom hem runt två för det var något fel på tunnelbanan. 
Idag åkte jag till odenplan mötte upp Maksim och Wille för att gå och fika, vi åkte till Norra real och mötte upp Hugo vi åkte in till stan, mötte upp Kevin och någon tjej och gick och fikade, sedan skulle maksim kolla på någon jacka på NK. Jag drog hem runt sex och nu är jag bara hemma och tar det lugnt! 
Mina föräldrar sa även när jag kom hem och vi skulle åka till London nu någon helg för att shoppa! Hur nice som helst, ser fram emot det!
 
 
1 Anonym:

skriven

Älskar verkligen din blogg, du har massor av bilder och fett intressanta inlägg! Sluta inte blogga, du är sjukt stor inspiration för mig och säkert många andra!!

2 maandelina.blogg.se:

skriven

fin du är!

3 jasmin:

skriven

Du är jätte vacker!! <3

4 ♥ Elsa ♥:

skriven

Fina bilder! :D

5 Isabell:

skriven

Du har sån himla fin blogg!

6 Thea:

skriven

Vad söt du är! :)

7 Malin Olofsson:

skriven

Så fin! :)

8 mammoth:

skriven

fina bilder!

9 linah brown:

skriven

guud va fin du är!

10 Silla:

skriven

Åh så fin klänning! Vart är den ifrån? Din blogg äger btw :)

Kommentera här: