shopping


Som jag skrev igår fick jag ju reda på att jag ska åka till london med min låtsas mamma för att shoppa nu i höst.
Jag som aldrig varit i London har jag inte en blekaste om vad jag ska kolla efter, vart jag ska kolla osv. Klippte ihop ett collage lite fort på massa saker bara. Ni som varit i london får gärna tipsa om affärer osv! 
 
1 Malin Norgren:

skriven

Primark har jättebilliga saker, så det är ett alternativ. Om man vill ha lite mer märkes- och kvalitétssaker så kan man åka till Harrods. Annars finns Westfield (ett shoppingcentrum) som har både och, de har vanliga affärer som H&M, River Island, Juicy Catoure osv. men sedan har de en avdelning som heter The Village med mer märkessaker. Westfield ligger vid Sheperds Bush ungefär

2 Cornelia Nilsson:

skriven

Ett måste är Primark, allt finns, för sjukt låga priser. Så det är alltid kul. Finns söta takeaway-muggar, ljus, lipbalm och massa sånt där. Finns även kläder och så men inte alls någon vidare kvalitet. Så primark funkar bra om man vill handla söta men onödiga saker för låga priser :-)

Urban Outfitters måste du besöka, på Oxford Street.
Bershka, har superfina kläder, ganska billigt.
Sen såklart Victorias Secret, men det förstår du ju själv haha! Och som tjejen ovanför skriver, Westfield - har nog aldrig varit där trots att jag besökt London massor av gånger. Men dit hade jag absolut åkt då det verkar finnas Juicy Couture och River Island där! Go go! Fy vad kul, hoppas resan blir bra! :-)

Har för övrigt aldrig vart inne på din blogg förut men verkar som min smak, har letat nya bloggar ett tag nämligen, måste titta in här i fortsättningen.

XOXO
Cornelia - Stil Shopping & Ungmamma-blogg

Kommentera här: