...

jag borde sätta igång med mitt pluggade men sitter här istället.. Är trött som ett as, osugen, ångest för skola imorgon & känner mig nere pga en grej.. Vill lägga mig ner och gråta bara, men har inte tid för det, är hungrig har ont i huvudet. Allt är bara bajs just nu... Men måste sätta igång nu, missade två prov förra veckan.. Orkar inte.

 
 
 

Yesterday

Hej sötisar. 
Kom precis hem från stan där jag varit med Josse och Magda, Magda skulle kolla efter en grej så vi hängde med! Kul och träffa henne också eftersom det var så sjukt länge sen.. 
Igår träffade jag Josse och Linnea vi käkade och så, sen drog vi till brommaplan där vi mötte upp Elias, Omar, Wille och många fler.
Vi drog till någon fest i bromma som var rätt kass, vi drog därifrån och skulle på någon annan fest i Bromma, dock var den slut när vi var framme. Vi mötte upp Tyra och Junie då och så drog vi på någon fest i kristineberg eller vi tog med oss massa folk och det slutade med fest. Inte så jätte lyckad kväll men jag var med skönt folk så det blev helt ok ändå. Vi drog därifrån runt två tiden och när jag kom hem somnade jag nästan på direkten! Hur skönt som helst.

Lite blandade bilder från kvällen, inte sådär jätte bra bilder man bättre än inga alls!
Tycker mina händer är rätt snygga på sista bilden..
 

Ut

Hej sötisar!
Tänkte resa mig från sängen nu, första gången på en vecka jag ska röra mig utanför dörren..
Hemskt låter det haha..
Planerna för kvällen är fortfarande lite oklara, skulle träffa Magda egentligen men hon mådde inte bra så vet inte hur det blir. Men som det ser ut nu ska jag träffa Jozy min babe, och förmodligen några fler. 
Ska göra middag till mig själv eftersom mina föräldrar ej är hemma sen blir det nog att börja fixa sig! 
Ska bli underbart att komma ut igen haha. 
Puss