höstjackor.


Det var någon som ville att jag skulle göra ett inlägg om höstjackor så jag tänkte att jag gör de!

Dessa jackor jag har med i collaget är ju lite drömjackor, väldigt mycket pengar kostar dem. Men det finns ju väldigt många liknade. 
Vi börjar med barbour jackan, jag har den och är så nöjd! Den är perfekt för lite svalare dagar samt regniga. Den ligger på 4000 kr.
Den andra jackan i collaget är från bottega och ligger runt 20 000, så den är ju väldigt dyr. Men hur snygg är den inte? 
Sen är det busnelkappan den kostar lite mindre, runt 4000. Den lär införskaffas i min gaderob snart, tycker den är perfekt!
Trenchcoat har jag två med i bilden, den på övre raden vet jag inte hur mycket den kostar eller vad det är för märke, men den på nedre raden är från burberry den ligger på 14-15 000, liten dröm. Helt galet snygg är den, men en trenchcoat kan man hitta lite överallt! 
Den gråa kappan brevid är också från burberry och är bland den snyggaste jackan jag sett, blev helt förälskad i den.. Den ligger på 8000..
En tunn dunjacka, denna på bilden är från moncler och kostar 6000-7000, men förbannat snygg!
En skinnjacka är ju ett måste nästan, den på bilden är från acne och kostar 10 000. 
Som sagt alla dessa jackor är väldigtväldigt dyra, men det finns hur många liknade som helst! hoppas jag hjälpte till lite iallafall!

Kommentera här: