hur jag sminkar mig

Har fått lite kommentarer där folk frågar hur jag sminkar mig och vad jag använder för smink, det var även väldigt länge sen jag svarade på den frågan så tänkte att jag kunde göra ett inlägg om det! Sminket jag använder mig av är då det som ni ser på bilden ovan. 
Steg 1. Jag börjar med foundation på näsan och under ögonen (endast på vintern) Anväder mig utan en från Make upp store, och den är väldigt bra, räcker hur länge som helst!
När jag inte använder foundation så använder jag den som har tre olika färger som ni ser! Använder den gula till finnar/röda prickar, den röda till påsar under ögonen och den vita som highlighter, den är super bra och håller också hur länge som helst! Denna är också från make up store och mina borstar med. 
Steg 2. Jag börjar med mitt vanliga puder från make up store som ni ser längst ner, färgen latte och är hur bra som helst. Tar det i hela ansiktet med min borste som också är från make up store. Efter det tar jag solpuder i hela ansiktet som är från isadora, väldigt bra det med. Sedan tar jag rouge på kinderna, käkbenen och tinningarna, den är från h&m. 

Steg 3. Efter detta är det dags med ögonen då börjar jag med mina ögon och fyller bara i dem, pennan är från h&m och är den mörkbruna. Sedan böjer jag mina ögonfranar i ca 10 sekunder. Börjar sedan med min eyeliner, drar ett tunt tunt streck precis vid ögonfransarna, kan vara svårt i början med efter ett tag är det hur lätt som helst! Sedan har jag bara på mascara, min är från telescopic och är grym!

Steg 4. Sedan är det bara läppglans kvar, mitt favvo är det till höger som kommer från SEPHORA.

Kommentera här: